Vakantiehuizen Waddeneilanden

De Waddeneilanden hebben ontzettend veel te bieden. In de zomermaanden kunt u hier heerlijk zonnen op de stranden en natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende historische bouwwerken. Wadlopen is natuurlijk ook een heerlijke bezigheid, maar de weersomstandigheden moeten daarvoor wel ideaal zijn. Wilt u graag kiezen voor een van de leuke vakantiehuizen op de Waddeneilanden? Bekijk dan het onderstaande overzicht of lees eerst verder over de leukste bezienswaardigheden.

Wadlopen

Wadlopen is natuurlijk hetgeen waar de Waddeneilanden om bekend staan. Verschillende organisaties bieden georganiseerde wandelingen aan waarbij je diverse eilanden kruist. Sommige routes vereisen wel een goede conditie en zijn relatief pittig. De weersomstandigheden moeten daarom ook goed zijn.

Ecomare op Texel

Wilt u kiezen voor een de vakantiehuizen op de Waddeneilanden en dan specifiek Texel? Dan kunt u een bezoekje brengen aan de Ecomare op Texel. Hier vindt u namelijk onder andere een zeeaquarium. Ook is er een natuurmuseum, een vogelopvang, een duinpark en zelfs een zeehondenopvang. Dit park is echt ontzettend leuk om te bezoeken.

Vuurboetsduin

Kiest u voor een van de vakantiehuizen op Vlieland op de Waddeneilanden? Dan kunt u een bezoekje brengen aan de Vuurboetsduin. Hier vindt u de prachtige vuurtoren van het eiland. Deze werd in 1909 gebouwd en is maar liefst 18 meter hoog. Zowel de vuurtoren als de uitkijktoren is toegankelijk voor publiek.

De Balg

De Balg is een van de grootste stranden op Europa. Dit enorme strand vindt u op Schiermonnikoog. Bent u een echte strandliefhebber? Dan kunt u een bezoekje brengen aan dit prachtige strand. Er is niet alleen veel strand, maar ook is er een uitgebreide flora aanwezig. Dat zorgt gezamenlijk voor een prachtig stuk natuur. U kunt hier niet alleen lekker zonnen, maar ook kunt u hier heerlijk wandelen. Schiermonnikoog is voor het grootste gedeelte helemaal autovrij en daarmee is het hier ook heerlijk rustig.

Lees meer

Lees minder

Geen resultaten gevonden, wellicht toch interessant voor u:

Oesterdam Resort

 Tholen, Nederland

Wiringherlant

 Wieringen, Nederland

EuroParcs Poort van Amsterdam

 Uitdam, Nederland

Green Resort Mooi Bemelen

 Nederland

Eigen Wijze

 Nederland

EuroParcs Zuiderzee

 Biddinghuizen, Nederland

EuroParcs Poort van Amsterdam

 Uitdam, Nederland

Green Resort Mooi Bemelen

 Nederland