Vakantiehuizen Groningen

Wilt u er graag eventjes tussenuit? Dan kunt u kiezen voor een van de vakantiehuizen in Groningen. De noordelijke provincie heeft ontzettend veel te bieden. Er geldt een oase van rust en er is nog veel natuur. Bovendien zijn er nog twee leuke eilanden die u kunt bezoeken tijdens uw bezoek aan de provincie. Wilt u toch een beetje drukte opzoeken tijdens uw vakantie? Dan kunt u naar het stadscentrum reizen. Hier wonen ontzettend veel studenten die studeren op een van de universiteiten of hogescholen. Daarmee zijn er ook ontzettend veel bars en andere uitgaansgelegenheden. De vakantiehuizen in Groningen hebben hierdoor iets extra’s.

Leuke bezienswaardigheden in Groningen

In Groningen kunt u talloze leuke bezienswaardigheden bekijken. De Martinitoren in de stad springt er natuurlijk uit. De huidige vorm van de Martinitoren is verkregen in 1627 nadat eerdere exemplaren zijn verwoest door brand en blikseminslag. Het is een unieke bezienswaardigheid en uiteraard heeft u de mogelijk om de toren te beklimmen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Wilt u graag een prachtige foto maken? Dan kunt u ook het Groninger Forum beklimmen. Dit gebouw werd opgeleverd in 2019 en is een prachtig modern gebouw.

Fraeylemaborg

Buiten de stad heeft u ook nog talloze belangrijke bezienswaardigheden. Zo kunt u onder andere reizen naar de Fraeylemaborg in Slochteren. Hier treft u een prachtig museum met een aangrenzend park. Hier kunt u heerlijk een dagje vertoeven.

Eilanden

De eerdergenoemde eilanden zijn ook echte aanraders. Zo kunt u onder andere naar Rottumeroog. In de volksmond noemt men het eiland ook wel ‘Rottum’. U kunt hier bijzondere wandelingen maken en dat is natuurlijk een echte aanrader.

Musea

Tot slot kunt u ook nog een bezoekje brengen aan het Veenkoloniaal Museum. U leert onder andere over de geschiedenis van de binnenvaart. Bent u al overtuigd om naar een van de vakantiehuizen in Groningen te komen? Bekijk het onderstaande overzicht en boek uw vakantiehuis in Groningen vandaag nog.

Lees meer

Lees minder

★★★ Rietwoning 16

  •  6 personen
  •  4 slaapkamers
  •   Groningen Nederland

Vanaf:

€ 890 / week